Bij de examentraining Grieks krijg jij een duidelijk overzicht van de examenstof van dit jaar. Door met het examenpensum Plato intensief aan de slag te gaan krijg jij beter grip op zijn vocabulaire, taalconstructies en de algemene verhaallijn.

De examencursus Grieks zorgt ervoor dat jij een veel beter inzicht krijgt in wat je fout doet, zodat je preciezer kan werken aan die punten die jij moeilijk vindt. De examentraining Grieks van Scaliger zorgt ervoor dat jij een proefvertaling beter weet aan te pakken (hoe je onder andere efficiënt om moet gaan met je woordenboek) en hoe je de tekstvragen bondig en precies beantwoordt. Onze examentraining Grieks reikt een overzichtelijke methode aan waarmee je de vaardigheden en inzichten leert die voor het eindexamen nodig zijn.

Waarom Scaliger?

  1. Je krijgt individuele aandacht, doordat er gedoceerd wordt in kleine groepen.

  2. De leraren van Scaliger zijn werkzaam op een universiteit of gymnasium, en hebben zich ten doel gesteld er alles aan te doen jou beter te doen scoren op het examen. Dit enthousiasme vind je in hun lessen terug.

  3. Scaliger maakt gebruik van een interactieve en gevarieerde lesmethode.

  4. Na een examencursus Grieks bij Scaliger scoort een leerling gemiddeld 0,9 punt hoger op het centraal schriftelijk examen in vergelijking met het cijfer van het schoolexamen.

Heb jij moeite met de versregels van Plato? Of snap je niet goed hoe je examenvragen moet beantwoorden of op welke manier je om moet gaan met een proefvertaling? Geef je dan op voor deze examentraining Grieks.

Leslocatie

Boswell-Bèta Utrecht | Laan van Puntenburg 2A, 3511 ER Utrecht

 

Examentraining Grieks

Voorjaar 2020 in Utrecht

2-daagse training € 295,-
Iedere dag van 9.00 tot 17.00 uur

> kleine & persoonlijke groepen
> enthousiaste & bekwame docenten
> actieve & gevarieerde aanpak
> betere motivatie & resultaten