Bij de examentraining Grieks in Den Haag krijg jij een duidelijk overzicht van de examenstof van dit jaar. Door met het examenpensum Herodotus intensief aan de slag te gaan krijg jij beter grip op zijn vocabulaire, taalconstructies en de algemene verhaallijn.

De examencursus Grieks zorgt ervoor dat jij een veel beter inzicht krijgt in wat je fout doet, zodat je preciezer kan werken aan die punten die jij moeilijk vindt. De examentraining Grieks van Scaliger zorgt ervoor dat jij een proefvertaling beter weet aan te pakken (hoe je onder andere efficiënt om moet gaan met je woordenboek) en hoe je de tekstvragen bondig en precies beantwoordt. Onze examentraining Grieks reikt een overzichtelijke methode aan waarmee je de vaardigheden en inzichten leert die voor het eindexamen nodig zijn.

Waarom Grieks bij Scaliger?

  1. Je krijgt individuele aandacht, doordat er gedoceerd wordt in kleine groepen.

  2. De leraren van Scaliger zijn werkzaam op een universiteit of gymnasium, en hebben zich ten doel gesteld er alles aan te doen jou beter te doen scoren op het examen. Dit enthousiasme vind je in hun lessen terug.

  3. Zeer interactieve en gevarieerde lesmethode.

  4. Na een examencursus Grieks bij Scaliger scoort een leerling gemiddeld 0,9 punt hoger op het centraal schriftelijk examen in vergelijking met het cijfer van het schoolexamen.

Heb jij moeite met de versregels van Herodotus? Of snap je niet goed hoe je examenvragen moet beantwoorden of op welke manier je om moet gaan met een proefvertaling? Geef je dan op voor deze examentraining Grieks.

Examencursus Grieks in Den Haag

Kom jij uit de regio Den Haag? Sinds vorig jaar organiseert Scaliger ook een examencursus Grieks in de Hofstad. Zit jij op het Sorghvliet, Haganum, VCL, of misschien het Maerlant? Of op welke school dan ook, deze examentraining Grieks is nuttig voor jou. Scaliger geeft ook al jarenlang les aan leerlingen uit de regio Rotterdam: van het Erasmiaans Gymnasium en het Marnix, het Emmauscollege en vele andere. Met de examentraining Grieks in Den Haag willen wij juist de leerlingen uit de provincie Zuid-Holland goed kunnen bedienen.

Mocht je niet kunnen op een van de dagen in Den Haag, kijk dan ook bij de trainingen in Leiden, Utrecht of Amsterdam.

 

Examentraining Grieks

Voorjaar 2019 in AMSTERDAM, DEN HAAG, LEIDEN en UTRECHT

2-daagse training € 285,-
3-daagse training € 395,-
Iedere dag van 9.00 tot 17.00 uur

> kleine & persoonlijke groepen
> enthousiaste & bekwame docenten
> actieve & gevarieerde aanpak
> betere motivatie & resultaten