Bij de examentraining Grieks krijg jij een duidelijk overzicht van de examenstof van dit jaar. Door met het examenpensum Herodotus intensief aan de slag te gaan krijg jij beter grip op zijn vocabulaire, taalconstructies en de algemene verhaallijn.

De examencursus Grieks zorgt ervoor dat jij een veel beter inzicht krijgt in wat je fout doet, zodat je preciezer kan werken aan die punten die jij moeilijk vindt. De examentraining Grieks van Scaliger zorgt ervoor dat jij een proefvertaling beter weet aan te pakken (hoe je onder andere efficiënt om moet gaan met je woordenboek) en hoe je de tekstvragen bondig en precies beantwoordt. Onze examentraining Grieks reikt een overzichtelijke methode aan waarmee je de vaardigheden en inzichten leert die voor het eindexamen nodig zijn.

Waarom Grieks bij Scaliger?

  1. Je krijgt individuele aandacht, doordat er gedoceerd wordt in kleine groepen.

  2. De leraren van Scaliger zijn werkzaam op een universiteit of gymnasium, en hebben zich ten doel gesteld er alles aan te doen jou beter te doen scoren op het examen. Dit enthousiasme vind je in hun lessen terug.

  3. Zeer interactieve en gevarieerde lesmethode.

  4. Na een examencursus Grieks bij Scaliger scoort een leerling gemiddeld 0,9 punt hoger op het centraal schriftelijk examen in vergelijking met het cijfer van het schoolexamen.

Heb jij moeite met de versregels van Herodotus? Of snap je niet goed hoe je examenvragen moet beantwoorden of op welke manier je om moet gaan met een proefvertaling? Geef je dan op voor deze examentraining Grieks.

Examencursus Grieks in Leiden

Woon jij in de buurt van Leiden? Leiden is hoofdstad wat betreft examentrainingen en ook Scaliger organiseert in deze stad een examencursus Grieks. Ga jij naar school op het Bonaventura of het Visser ’t Hooftlyceum of wellicht het Stedelijk Gymnasium Leiden? Of op welke Nederlandse school dan ook, deze examencursus Herodotus is zinvol voor jou. Scaliger geeft ook al jarenlang les aan leerlingen uit de regio Den Haag: van het Sorghvliet Gymnasium en het Gymnasium Novum uit Voorburg, maar ook het Dalton en vele andere. De examentraining Grieks in Leiden is een toptraining voor iedere leerling die nog wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Mocht je niet kunnen op een van de dagen in Leiden, kijk dan ook bij de trainingen in Den Haag, Utrecht of Amsterdam.

Examentraining Grieks

Voorjaar 2019 in AMSTERDAM, DEN HAAG, LEIDEN en UTRECHT

2-daagse training € 285,-
3-daagse training € 395,-
Iedere dag van 9.00 tot 17.00 uur

> kleine & persoonlijke groepen
> enthousiaste & bekwame docenten
> actieve & gevarieerde aanpak
> betere motivatie & resultaten