Bij de examentraining Grieks in Utrecht krijg jij een duidelijk overzicht van de examenstof van dit jaar. Door met het examenpensum Plato intensief aan de slag te gaan krijg jij beter grip op zijn vocabulaire, taalconstructies en de algemene verhaallijn.

De examencursus Grieks zorgt ervoor dat jij een veel beter inzicht krijgt in wat je fout doet, zodat je preciezer kan werken aan die punten die jij moeilijk vindt. De examentraining Grieks van Scaliger zorgt ervoor dat jij een proefvertaling beter weet aan te pakken (hoe je onder andere effectief om moet gaan met je woordenboek) en hoe je de tekstvragen bondig en precies beantwoordt. Onze examentraining Grieks reikt een overzichtelijke methode aan, waarmee je de vaardigheden en inzichten leert die voor het eindexamen nodig zijn.

Waarom Grieks bij Scaliger?

  1. Je krijgt individuele aandacht, doordat er gedoceerd wordt in kleine groepen.

  2. De leraren van Scaliger zijn werkzaam op een universiteit of gymnasium, en hebben zich ten doel gesteld er alles aan te doen jou beter te doen scoren op het examen. Dit enthousiasme vind je in hun lessen terug.

  3. Zeer interactieve en gevarieerde lesmethode.

  4. Na een examencursus Grieks bij Scaliger scoort een leerling gemiddeld 0,9 punt hoger op het centraal schriftelijke examen in vergelijking met het cijfer van het schoolexamen.

Is Plato voor jou moeilijk te begrijpen? Heb je het lastig met het ontcijferen van een proefvertaling? Of vind je het juist een uitdaging de examenvragen nauwkeurig te beantwoorden? Scaliger organiseert hiervoor al jarenlang een examentraining Grieks in Utrecht.

Examencursus Grieks in Utrecht

Wij organiseren al jarenlang examentrainingen op de meest centrale locatie van Nederland: in een prachtig leslokaal twee minuten lopen van Utrecht Centraal. Kom jij uit de regio Utrecht, van het Utrechts Stedelijk Gymnasium of het Christelijk Gymnasium Utrecht, het Boni, of het Cals? Of juist van Het Nieuwe Lyceum of het Christelijk Lyceum Zeist, of vanwaar dan ook?

Onze examencursus Grieks is ook zeer goed te bereiken voor mensen uit de provincie Noord-Brabant, Flevoland, Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland. Afgelopen jaren hebben we ook velen uit Zeeland en Limburg mogen verwelkomen. Dit vooral omdat de examentraining Grieks in Utrecht zeer centraal gelegen is.

 

Examentraining Grieks

Voorjaar 2020 in Amsterdam en Utrecht

2-daagse training € 295,-
Iedere dag van 9.00 tot 17.00 uur

> kleine & persoonlijke groepen
> enthousiaste & bekwame docenten
> actieve & gevarieerde aanpak
> betere motivatie & resultaten