Onze examentraining Latijn in Amsterdam zorgt ervoor dat je een duidelijk overzicht krijgt van wat er werkelijk van je verwacht wordt op je eindexamen.

Op zeer intensieve wijze behandelen we de algemene thematiek, de belangrijkste grammaticale structuren en vocabulaire die in Ovidius te vinden zijn. Bovendien trainen we uitgebreid met het beantwoorden van examenvragen.

In deze examencursus Latijn oefenen wij op zo’n manier met het materiaal dat je inzicht krijgt wat je precies fout doet, zodat je gerichter aan de slag kan om deze punten te verbeteren. Zo wordt er uitgebreid geoefend hoe je een proefvertaling het beste kan aanpakken (hoe je bijvoorbeeld effectief gebruik maakt van je woordenboek) en op welke manier je de vragen bij de teksten het beste beantwoordt. De examentraining Latijn van Scaliger biedt een omvattende methode aan waarin je de kennis en vaardigheden leert die voor het examen het belangrijkst zijn.

Waarom Scaliger?

  1. Je krijgt persoonlijke aandacht, doordat er les wordt gegeven in kleine groepen.

  2. De docenten van Scaliger zijn ervaren, bekwaam en enthousiast en werkzaam op een universiteit of gymnasium.

  3. Scaliger maakt gebruik van een interactieve en gevarieerde lesmethode.

  4. Na een examencursus Latijn bij Scaliger gaat een leerling gemiddeld 0,8 punt omhoog in vergelijking met het schoolexamencijfer.

Heb jij moeite met de teksten van Ovidius? Of snap je niet goed hoe je examenvragen moet beantwoorden of op welke manier je om moet gaan met een proefvertaling? Dan is onze cursus voor jou bedoeld.

Examencursus Latijn in Amsterdam

Kom jij uit de regio Amsterdam? Vanaf dit jaar organiseert Scaliger een examencursus Latijn in de hoofdstad. Zit jij op het Hervormd Lyceum West, Barlaeus, Vossius, St.-Ignatius of het Vierde Gymnasium, of wellicht het Fons Vitae, of het Amsterdams Lyceum? Of op welke school dan ook, deze examencursus Latijn is interessant voor jou. Ook geven wij al jarenlang les aan leerlingen van het Felisenum uit Velzen, het Stedelijk Gymnasium Haarlem, het Murmellius in Alkmaar en vele andere scholen uit Noord-Holland. Met de examentraining Latijn in Amsterdam is de training nog nooit zo dichtbij geweest.

Mocht je verhinderd zijn wanneer de training in Amsterdam gegeven wordt, kijk dan ook bij de trainingen in Utrecht.

 

Examentraining Latijn

Voorjaar 2019 in AMSTERDAM en UTRECHT

2-daagse training € 285,-
3-daagse training € 410,-
Iedere dag van 9.00 tot 17.00 uur

> kleine & persoonlijke groepen
> enthousiaste & bekwame docenten
> actieve & gevarieerde aanpak
> betere motivatie & resultaten