Onze examentraining Latijn in Utrecht zorgt ervoor dat je een duidelijk overzicht krijgt van wat er werkelijk van je verwacht wordt op je eindexamen.

Op zeer intensieve wijze behandelen we de algemene thematiek, de belangrijkste grammaticale structuren en vocabulaire die in Vergilius te vinden zijn. Bovendien trainen we uitgebreid met het beantwoorden van examenvragen.

In deze examencursus Latijn oefenen wij op zo’n manier met het materiaal dat je inzicht krijgt wat je precies fout doet, zodat je gerichter aan de slag kan om deze punten te verbeteren. Zo wordt er uitgebreid geoefend hoe je een proefvertaling het beste kan aanpakken (hoe je bijvoorbeeld effectief gebruik maakt van je woordenboek) en op welke manier je de vragen bij de teksten het beste beantwoordt. De examentraining Latijn van Scaliger biedt een omvattende methode aan waarin je de kennis en vaardigheden leert die voor het examen het belangrijkst zijn.

Waarom Scaliger?

  1. Je krijgt persoonlijke aandacht, doordat er les wordt gegeven in kleine groepen.

  2. De docenten van Scaliger zijn ervaren, bekwaam en enthousiast en werkzaam op een universiteit of gymnasium.

  3. Scaliger maakt gebruik van een interactieve en gevarieerde lesmethode.

  4. Na een examencursus Latijn bij Scaliger gaat een leerling gemiddeld 0,8 punt omhoog in vergelijking met het schoolexamencijfer.

Is Vergilius voor jou moeilijk te begrijpen? Heb je het lastig met het ontcijferen van een proefvertaling? Of vind je het juist een uitdaging de examenvragen nauwkeurig te beantwoorden? Scaliger organiseert hiervoor al jarenlang een examentraining Latijn in Utrecht.

Examencursus Latijn in Utrecht

Wij organiseren al jarenlang examentrainingen op de meest centrale locatie van Nederland: een gebouw twee minuten lopen van Utrecht Centraal. Kom jij uit de regio Utrecht, van het Utrechts Stedelijk Gymnasium of het Christelijk Gymnasium, het Boni, het Johan van Oldenbarnevelt Amersfoort of het Cals College? Of juist van Het Nieuwe Lyceum of het Christelijk Lyceum Zeist, De Breul, of vanwaar dan ook?

Onze examencursus Latijn is ook zeer goed te bereiken voor mensen uit de provincie Noord-Brabant, Flevoland, Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland. Afgelopen jaren hebben we ook velen uit Zeeland en Limburg mogen verwelkomen. Dit vooral omdat de examentraining Latijn in Utrecht zeer centraal gelegen is.

 

Examentraining Latijn

Voorjaar 2020 in Utrecht

2-daagse training € 295,-
Iedere dag van 9.00 tot 17.00 uur

> kleine & persoonlijke groepen
> enthousiaste & bekwame docenten
> actieve & gevarieerde aanpak
> betere motivatie & resultaten